Church Concert

Church Concert

Et udvalg af kendte og elskede gospelsange, hymner og Spirituals, der har gjort CD’en til en klassiker.

  1. What A Friend We Have In Jesus
  2. The Old Rugged Cross
  3. Will The Circle Be Unbroken
  4. Abide With Me
  5. He The Pearly Gate Will Open
  6. Amazing Grace
  7. Down By The River Side
  8. Nearer My God To Thee
  9. Every Day With Jesus
  10. Nobody Knows The Trouble…
  11. Lead Me Saviour
  12. The Shepherd’s Song
  13. Just A Little While To Stay
  14. Oh, Freedom
  15. Softly And Tenderly
  16. We Shall Not Be Moved
  17. Cleans Me
  18. When The Saints…

Preben Nissen – Trombone, piano, sang

Erik Bæk – Klarinet, sang

Carsten Henningsen – Banjo, guitar, sang

Kim Holm Nielsen – Båndløs elbas

Anders Haugaard – Trommer


Udgivet på Music Mecca CD 3031-2 - Udgivelsesår: 1998

The Spirit of New Orleans

Telefon: +45 39 69 68 02